Our Sunday lunch dishes

At the moment only for collection with pre-order!

Of course, a la carte is also possible

(see PDF file)

3-course menu – 12,90€ – Soup – main course – Dessert –

3 Main courses

– Our pick-up service –

Freshly cooked and freshly packed!

Sunday, 9. May (Mother's Day)

1. Beef Burgundy roast

with chanterelles, Kartoffelgratin & Bohnengemüse

2. Rotbarschfilet / Senf-Dill

mit Rosmarinkartoffeln & Salat

3. Frischer deutscher Spargel

mit Sauce Hollandaise oder Butter, Potatoes, vegetarian

Sunday, 16. May

1. Beef goulash

Bauer with spaetzle & Salat

2. fish fillet “Bali”, vom Knurrhahn

mit Banane-Tomate & Basmatireis

3. Gemüsestrudel

mit frischen Nudeln & Salat, vegetarian

23. + 24. May (Pentecost) Mittags

1. Hausmacher Rinderroulade

with dumplings & mixed vegetables

2. Frischer deutscher Spargel

mit Sauce Hollandaise, ham & Potatoes

3. Frischer deutscher Spargel

mit Sauce Hollandaise oder Butter, Potatoes, vegetarian